Betingelser

HANDELSBETINGELSER

Hyggefisken yder 2 års reklamationsret i henhold til købelovens regler herom. Reklamationsretten omfatter fejl fra fabrikationsproces eller materialer, der fremkommer ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker således ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af anvendelse af produktet som det ikke er bereg vedligeholdelse eller forkert brug, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles butikken i rimelig tid.

Når du handler hos shop.Hyggefisken.dk, kan du returnere de bestilte varer, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. Dette skal dog ske indenfor 14 dage fra du modtager varen. Bemærk venligst, at hvis varen er mærkeret som en speciel vare, dvs. specielt fremstillet, fremstillet på kundens ordre, ydes der ingen returret på varen.

Der ydes fortrydelsesret på varer, der er bestilt specielt hjem til kunden. Dog ydes der ikke fortrydelsesret på varer, der er specielt tilpasset til kunden, hvor kunden i forbindelse med købet har accepteret dette. I og med, at fragt og transport bliver betalt direkte til os, vil det også være vores ansvar at tilbage betale transporten, i forbindelse med returnering af varer ved fortrydelse.

Ved fortrydelse overgives varen til Hyggefisken via post, personlig aflevering eller fragtmand. Ved overdragelse via post, må varen ikke sendes pr. efterkrav.

Produkter til kreditering skal altid returneres komplet og i samme stand og mængde, som da de blev sendt. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen har været taget i brug, eller ikke kan retursendes i samme stand som ved modtagelsen.
 

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Hyggefisken
Assensvej 352
5690 Tommerup
mail: shop@Hyggefisken.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, Hyggefisken.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Hyggefisken.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Hyggefisken.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges et PCI-certificeret system efter internationale standarder for databeskyttelse. for mere information https://www.pcisecuritystandards.org/

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på krypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos Hyggefisken.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Forbehold:
Der tages forbehold for trykfejl/tastefejl, udgåede varer, samt varer i restordre. der taget også forbehold for prisændringer, udsolgte varer.
Hvis der er nogen som helst uklarhed omkring din bestilling kontakter vi dig og aftaler nærmere.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Hyggefisken.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Hyggefisken.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.
Vi benytter logstatistik, til det formål at vi kan se hvilke varer der er mest besøgt. Hjemmesiden opdateres løbende.
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Der tages forbehold for trykfejl på siden.

Med venlig hilsen

Hyggefisken.