Læs mere om biOrb

Ikke alle akvarier er ens.
Især ikke dem fra biOrb.

Du har måske altid gerne villet have et akvarium, men hidtil har vedligeholdelsesomkostningerne afskrækket dig? Så er biOrb det helt rigtige for dig.

Alt hvad du behøver til din nye hobby, er inkluderet i det komplette sæt med alle nødvendige dele, såsom belysning, en filterpumpe og en overskuelig vejledning.
Du behøver blot tilføje nogle dekorative elementer til dit akvarium og give din kreativitet frie tøjler.
Det fede er at hvert biOrb er nemt at opbygge og nemt at rengøre.

biOrb LIFEbiOrb HALO

Interessante fakta fra biOrb's historie

Det hele begyndte i 1999 med en gruppe af akvarister som var utilfredse med det daværende udbud på markedet og tog en rask beslutning om at omsætte deres egne forestillinger til et innovativt akvariekoncept.
For dem stod kvaliteten i forgrunden, og de mente (dengang som nu) at det ekstra arbejde med at skabe et enkelt og smukt design ville betale sig på lang sigt.

Så de ignorerede hvad der dengang var det „typiske“ design for akvarier, og gennemtænkte konceptet helt forfra. Vi tog hensyn til både fiskenes og hobbyakvaristernes krav. De ville være helt sikre på at gøre det hele rigtigt. Derefter udviklede de, de bedste produkter vi havde set til dato, og indførte en regel
for dem selv:
Vores produkter skal være så imponerende at vores kunder fortæller deres venner om dem.

Da biOrb kom til verden

Helt tilbage ved begyndelsen af firmaets historie havde de en prototype og en telefon, men ingen ordrer. Det ændrede sig imidlertid en kold oktoberdag i år 2000 da de fik deres første ordre. Siden har de begejstret mere end en million kunder med vores biOrb.